Jag har fått lite frågor om vad det är jag täcker mina tårtor med. Det är marshmallowfondant (MMF), vilket kanske inte gör alla klokare, så här får ni följa med i tillverkningen av denna :-) Här har vi ingredienserna!
Häll ut florsockret på bänken/bakduk och gör en grop i mitten.
Smält marshmallowsen i en bunke i micron. Det ska bli en jämn massa.
Häll ut florsockret på bänken/bakduk och gör en grop i mitten.
Smält marshmallowsen i en bunke i micron. Det ska bli en jämn massa.
Häll ut massan i florsockergropen och jobba ihop det...
Vägen till den perfekta MMF'n är MYCKET kladdig!!!
Även om man inte kan tro det när man håller på med den, så blir det iallafall en slät deg till slut.
Degen eller MMF'n ska nu plastas in ordentligt och det är bra om den får "vila" några timmar innan den används. Det gäller särskilt om du färgat in den, för färgen djupnar något efter ett tag. Jag använder pastafärger.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar